Telefoonnummer Margriet Bleeker  06-270 711 90   Email Margriet Bleeker id@margrietbleeker.nl

"If you always do what you always did,
you always get what you always got" 
                                                                            (A. Einstein)

margrietbleekerNa jarenlange ervaring in de financiële wereld als organisatie adviseur, manager, trainer en coach ben ik in 2010 gestart met een praktijk voor Jeugd- en Psychotherapie. Mijn ervaring ligt op een breed terrein waarbij ontwikkeling van gedrag en mensen de kern is. Of het nu effectiviteit, cultuurverandering, reorganisatie of loopbaancoaching betreft: ik weet wat het is om mensen te motiveren en stimuleren om hun eigen ontwikkeling op te pakken en groei te realiseren.

Vanuit een passie voor mensen zet ik mijn kennis en ervaring in voor de begeleiding van jongeren en volwassenen bij motivatievraagstukken, existentiële levensvragen, emotionele en gedragsvragen.

 

Opleidingen
Na mijn universitaire studie Bestuurskunde heb ik als manager en consultant bij verschillende bedrijven gewerkt. Met een postdoctorale studie Master of Information Management heb ik de meer rationele opleidingen afgerond.
Daarna heb verschillende opleidingen gevolgd op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en coaching. Ik ben gecertificeerd Master NLP en Jeugd- en Kindercoach. Op het gebied van teamontwikkeling heb ik opleidingen gevolgd in teamontwikkeling en Management Drives.
Vervolgens heb ik de opleiding Orthomoleculaire Voedingsleer en Psycho Neuro Endocriene Immunologie (Cellcare Academy) met succes afgerond.
De kennis van het fysieke lichaam (en brein) combineer ik met kennis over motivatie en gedrag. De opleidingen Talent Motivatie Analyse en Executive Coach (Chi Factum) zijn daarbij belangrijke sleutels.


Ervaring

In de afgelopen jaren heb ik meer dan 1000 mensen begeleid met het verbeteren van hun mentale en fysieke fitheid. Elke persoon is anders en dus is het altijd maatwerk. Tegelijkertijd is de intentie van vrijwel iedereen gelijk: groei in kracht en ontwikkeling.

Naast individuele coaching heb ik ook tientallen teams begeleid bij gedragsverandering, verbetering van samenwerking en vergroting van effectiviteit en prestaties. Daarbij maak ik gebruik van verschillende methoden en combineer ik deze met de doelstellingen in de organisatie.