Telefoonnummer Margriet Bleeker  06-270 711 90   Email Margriet Bleeker info@margrietbleeker.nl

Als je over je denken oordeelt, zul je nog meer
gaan denken. Een oordeel is ook een gedachte…

Openingstijden en afspraken

De praktijk is geopend op maandag en woensdag  van 9 - 17 uur. Het is de intentie om een eerste consult binnen 6 weken te laten plaatsvinden. Vanwege drukte kan dit meer zijn. U hoort dit zo snel mogelijk.

 

Tarieven regulier consult 

  • Per half uur € 40,-
  • Behandeling op afstand: € 15,- per kwartier
  • Een los flesje Bach Bloesem kost € 10,-

Tarieven Neurofeedback

  • Per sessie € 75,-

Tarieven zijn inclusief BTW; (gedeeltelijke) vergoeding mogelijk via het aanvullende pakket (alternatieve geneeswijzen) van de ziektekostenverzekering, controleer zelf de mogelijkheden bij uw verzekering.

NB per 1 januari 2019 heeft een aantal verzekeraars de vergoeding voor orthomoleculaire therapie gewijzigd, controleer uw verzekering of vergoeding nog wel mogelijk is. Meer informatie vindt u ook op de site van de MBOG https://www.mbog.nl/actueel/zorgverzekeraars-2019

 

Na het maken van de afspraak ontvangt u nadere informatie over het (on line) invullen van een anamneseformulier en een Neuro4 profiel. U ontvangt daarbij de algemene voorwaarden, privacyverklaring en behandelovereenkomst. Bij het eerste consult wordt u gevraagd de behandelovereenkomst ondertekend in te leveren.

Na afloop van het consult ontvangt u een factuur. U kunt direct betalen, er is een pinautomaat aanwezig.

 

Behandelmethoden 

  • Behandeling in de praktijk in Wijdenes, dit betreft een orthomoleculaire behandeling, bio resonantiemeting, neurofeedback, cognitieve therapie of emdr
  • Behandeling op afstand, dit kan voor orthomoleculaire behandeling van diabetes en bij emdr. In principe wordt dit alleen afgesproken wanneer een eerste consult in de praktijk is geweest.