Telefoonnummer Margriet Bleeker  06-270 711 90   Email Margriet Bleeker info@margrietbleeker.nl

Als je over je denken oordeelt, zul je nog meer
gaan denken. Een oordeel is ook een gedachte…

Wat is Bio Resonantie ?
Elk orgaan en weefsel in ons lichaam heeft een eigen frequentie. Wanneer een weefsel uit balans is, verandert deze frequentie. Al meer dan honderd jaar geleden is gestart met het in kaart brengen van de frequentie bij verschillenden weefsels en organen. Met een meting worden de verschillende frequenties gemeten en is zichtbaar welke weefsels en organen uit balans zijn. Belangrijkste doelstelling van de meting is om verstoringen te herkennen en het lichaam te ondersteunen zodat de balans weer hersteld kan worden.

Overigens betekent een verstoring met bijv. een virus niet dat u ziek bent of zeker ziek wordt: het is een eerste verstoring die uiteindelijk zou kunnen leiden tot ziekte als het lichaam onvoldoende kracht heeft om deze verstoring zelf te lijf te gaan. De behandeling met Bio Resonantie helpt het lichaam hierbij.

Tijdens de meting kan, naast een basismeting, ook aanvullend gemeten worden op verstoringen rondom autisme, neurotransmitters, allergie, emoties, chakra's en fysieke symptomen. Door deze zeer brede mogelijkheden is juist het herstellen van onbalans bij een grote hoeveelheid van klachten heel goed mogelijk.

Wat is Bio Resonantie niet?
Bio Resonantie betekent niet dat u een diagnose krijgt: er wordt op geen enkele wijze gediagnostiseerd. Ook volgt geen behandeling met medicatie. Wel kan een aanvulling met supplementen en een aangepaste voeding geadviseerd worden.

Margriet Bleeker zal u geen advies geven omtrent het stoppen of minderen van medicatie, dat is voorbehouden aan u in samenspraak met uw arts. Deze meting mag ook nooit in plaats van regulier medisch onderzoek en behandeling staan. Er zal ook doorverwezen worden voor een reguliere medische controle indien dat noodzakelijk is.

Invalshoek tijdens de meting blijft altijd een orthomoleculaire visie, bedoelt om het lichaam te versterken en onbalans te verminderen. De Bio Resonantiemeting ondersteunt de orthomoleculaire analyse die plaatsvindt op basis van de anamnese en het gesprek tijdens het consult.

Hoe werkt de meting

Voor welke klachten

Praktijkervaringen