Telefoonnummer Margriet Bleeker  06-270 711 90   Email Margriet Bleeker id@margrietbleeker.nl

"If you always do what you always did,
you always get what you always got" 
                                                                            (A. Einstein)

 

Every problem is a gift - without problems we would not grow.”
― Anthony Robbins

 

We zijn geneigd om te denken van uit problemen. En dat is prima zolang je er ook iets mee wilt doen! Als het je aan lef ontbreekt om het probleem aan te pakken dan heb je een steuntje in de rug nodig, of een schop onder je ....

Wat drijft jou als mens, als executive, als leider? Wat is jouw purpose, jouw meaning? Ken je dat of weet je het wel en kan je het niet leven zoals je wilt? Wat belemmert je, wat is jouw prime concern?

Ben jij in staat om in een snel veranderende wereld te blijven leiden, te blijven motiveren, te blijven realiseren? Of ben je steeds meer bezig om te handhaven en steeds minder te groeien?

Voel je de spanning in je lijf, de onrust in je hoofd en merk je irritatie van en naar je omgeving?

 

Dan is het tijd om in actie te komen!


Dit kan betekenen dat je zelf voor bij je grenzen moet gaan, dat je zelf geconfronteerd wordt met je belemmerende overtuigingen. Dan kan het helpen om jezelf te laten uitdagen, een spiegel te laten voorhouden en bewust de stappen te zetten om zelf te groeien. 
Wil je dat aan? Wil je zelf door die grenzen heen om verder te komen dan waar je nu bent? Bel dan naar 06-27071190 en we gaan het gesprek aan.
Niet op een conventionele manier achter een buro en op een stoel op een wekelijks zelfde tijdstip.... Wel door beweging, zoeken van andere triggers en communicatievormen om je uit je huidige patroon te halen en te steunen in je nieuwe, sterkere, focus en overtuigingen. Zodat je wél dat voorbeeld voor je team kan zijn.

 

“Its not about the goal. Its about growing to become the person that can accomplish that goal.”
― Anthony Robbins